XXVII Sesja Naukowa Młodej Kadry Naukowej

Udostępnij:

W dniach 11-12 maja nasza firma miała przyjemność wziąć udział w XXVII Sesji Naukowej Młodej Kadry Naukowej oraz Xth International Session of Young Scientific Staff pod tytułem „Rozwój Nauk o Żywności. Zrównoważona przyszłość. Food Science Development. Sustainable Future”. Wydarzenie zostało zorganizowane przez Wydział Technologii Żywności SGGW / Instytut Nauk o Żywności SGGW w Warszawie.

Konferencja miała na celu zgromadzenie młodej kadry i technologów żywności, doktorantów oraz studentów.

Firma PK Components została zaproszona do udziału w tym wydarzeniu, wnosząc swój wkład merytoryczny. Nasza Quality Manager, Aleksandra Janczkowska, wygłosiła prelekcję na temat nadal aktualnego problemu obecności tlenku etylenu w żywności.

Jesteśmy również dumni, że jako firma PK Components objęliśmy honorową rolę sponsora głównego tego wydarzenia, z dumą wspierając młode talenty i przyznając nagrodę główną dla zwycięzcy.